Mesaje : 113 Reputatie : 1 Data de inscriere : 14/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Iasi
Subiect: Cum facem un server de metin2 Non Hamachi Lun Aug 08, 2011 4:29 am
Pasul 1 Download astea! PortMap: megaupload.com 4IX799T8 Cu ajutorul programului PortMap, puteti crea o gazduire online, unde se pot inscrie jucatorii..
InstantServer: megaupload.com P7QB52PB InstantServer este serverul il instalati si [...]vedeti in video
Navicat: megaupload.com 9X7CQ3KN Cu Navicat modificam serverul,dam GA/GM/SGM/MOD , Bonusurile , Shopurile aproape tot jocul/serverul
Clientul: megaupload.com XLB4P1FC Cu acest client puteti sa va jucati/intra in joc. Pasul 2 Urmati pasii! Dezarhivati fisierul “InstantServer.exe” – parola “mcncc.com“. Intrati in fisierul dezarhivat si redenumiti fisierele cu extensiile “***.vhd“ si “***.vmc” in “metin2.vhd” respectiv “metin2.vmc“. Click dreapta pe “metin2.vmc” -> Open With -> Notepad. In acest fisier puteti gasi:
In loc de “C:/***/***.vhd” puneti locatia fisierului “metin2.vhd“. Spre exemplu “D:/metin2/metin2.vhd“. Mai jos, in loc de “***” srieti numele fisierului .vhd, adica “metin2.vhd“.
Daca am dezarhivat serverul in C si l-am redenumit metin2, atunci ar trebui sa arate cam asa:
Asa… am terminat si asta. Acum dam click dreapta pe “metin2.vmc” si alegem sa deschida cu virtual pc(Atentie! Nu poti intra daca nu ai Virtual PC instalat.). Asteptati sa se incarce pana apare pe ecran “login“. Aici trebuie sa scrieti “root”. Dati enter si apare “Password”. Scrieti “mcncc.com” (Atentie!Parola nu se vede dar vo scrieti!). Doar scrieti “mcncc.com” si dati enter. Apare “Mcncc#“. Scrieti “sysinstall” si apoi apasati enter.Intrati la “Configure -> Networking -> Interfaces -> de0“(Navigati cu sagetiile si enter). Apasati enter si apoi din nou enter.
La “Host” trebuie sa scrieti “.localhost“. La “Domain:” scrieti “localhost“. La “IPv4 Gateway:” scrieti ip-ul vostru de Internet(daca nu il stiti mergeti la start menu dati RUN si scrieti cmd,va aparea o fereastra si scrieti "ipconfig" si acolo veti gasii ipurile calculatorului), care apare deasupra numelui ales la instalare. La “IP4v Adress” scrieti ip-ul de internet iar cifrele de dupa ultimul punct le inlocuiti cu “100“. Spre exemplu: Daca ip-ul meu de internet este “84.154.194.47“, la “IPv4 Adress” scriu “84.154.194.100“. La “Netmask:” scrieti ce este in cmd Default Gateway. Apasati “OK“, “Yes“, “Cancel“, “Cancel” si apoi “Exit Install“. (Atentie! Pentru a selecta diverse campuri unde trebuie sa scrieti, folositi tasta “TAB“. Apoi scrieti “/etc/rc.d/netif restart“. La “Mcncc#”, scrieti “reboot“. Asteptati pana ce apare din nou “login:“. Scrieti “root” la “login:” si “mcncc.com” la “Password:“. Enter si apoi dupa ce s-a incarcat scrieti “./start“(“./start” veti scrie de fiecare data cand deschideti serverul) si lasati sa se incarce.
Intrati in PortMap. Dublu-click pe primul camp. Se deschide o fereastra, unde gasiti un ip “0.0.0.0“, pe care il modificati cu ip-ul de internet urmat de “.100“, in cazul meu “84.154.194.100“. Modificati ip-ul la toate campurile si apoi gasiti un buton verde. Click pe fiecare camp si apoi pe acest buton, pentru a deschide porturile:
In server, jos gasiti langa un icon cu un fisier, un icon cu un T intors. Click dreapta pe el si apoi “Networking Settings“. La “Adapter 1:” modificati in “Hamachi Network Interface“. Apoi OK. Cand apar 8 “connect: Operation timed out“, inseamna ca serverul este deschis.Butonul arata cam asa:
Dupa asta asteptati sa apara un fel de "conect: Operation timed out" astea trebuie sa apare de 8 ori!!!Dupa ce a aparut serverul ar trebuii sa mearga! Dupa asta intrati in folderul cu clientul si intrati in mc.txt(ATENTIE! "Mc" este ipul vostru de internet!La mine de ex. "84.154.194.47") scrieti ipul vostru in mc.txt (fara ghilmele) si intrati in client.La “Username” rain, iar la “Password” 12345.Trebuie sa va conecteze direct, si rapid!