Social Site
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Social Site este un site care contine metode de comunicare cat si diverse informatii

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareText cu unealta Path IiconminiprofiledConectareÎnregistrare
Aveti mai multe metode de comunicare cu memrbii si administratorii forumului
Cautam DJ pentru postul de radio

Text cu unealta Path

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Reputatie : 1
Data de inscriere : 14/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Iasi

Text cu unealta Path Empty
MesajSubiect: Text cu unealta Path   Text cu unealta Path Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 4:24 am

Text cu unealta Path
Photoshop - Incepatori
Deschide un nou document de orice dimensiune: File - New - OK

Apoi selecteaza unealta Pen Tool si ai grija de sus sa fie bifate icon-urile ca in imaginea urmatoare.

Click acum in scena pentru a adauga punctul de start al liniei, apoi click in alta parte, reprezentand urmatorul punct si tinand apasat click muti cursorul astfel vei observa o linie curba.

Daca vrei sa mai adaugi puncte, mai dai click odata, si la fel faci o curba.

Acum urmeaza sa adaugam textul pe linia ce tocmai am desenat-o.
Seleceaza unealta Horizontal Type Tool, de sus pune ce setari vrei, apoi dai click undeva la inceputul liniei si incepi sa scrii textul. Dupa ce ai terminat de sus apasa butonul de validare (Commit button).
Vei observa in timp ce scrii textul ca acesta se axeaza pe linia desenata.

*Textul are aceleasi proprietati ca un text normal.
Avand unealta Horizontal Type Tool activa, poti selecta textul iar apoi de sus sa-i schimbi culoarea, sau marimea sau orice altceva.

De asemenea poti selecta unealta Direct Selection Tool si poti da click pe punctele care formeaza curba si sa le muti.

Sau cu aceeasi unealta, dand click oriunde pe text poti seta de unde sa inceapa textul.

De asemenea poti sa adaugi textul si pe conturul unui cerc sau al unui patrat. Selecteaza forma pe care o doresti, eu am folosit cercul, de sus bifezi icoana pentru Path dupa care desenezi cercul.

Din nou selectezi unealta Horizontal Type Tool, dai click pe cerc si adaugi textul.

La fel se poate cu oricare dintre forme.

Sper ca v-a fost de ajutor pentru inceput.
Succes
Sus In jos
https://social-site.forumgratuit.ro

Text cu unealta Path
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
»  Text decupat dintr-o imagine

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Social Site :: Tutoriale :: Tutoriale Photoshop-
Mergi direct la: